Arcade

Op onze eerste etage hebben wij naast de escaperooms Nemo en Hotel Akasaka ook ruimte gemaakt voor games en spellen. U kunt er gebruik maken van de pooltafels, airhockey of een spannend potje darts. Ook staan er een aantal elektronische games en shooters.

Maak je dag hélemaal compleet

Combineer de games in de arcade met één van onze andere activiteiten voor een volledig avondprogramma. Hieronder een overzicht van onze arrangementen; uiteraard stellen wij graag een op maat gemaakt arrangement voor u samen.

Kinderfeestjes

Wij verzorgen graag uw onvergetelijk kinderfeestje. Bekijk de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben voor een kinderfeestje in Tilburg.

Bekijk arrangementen

Bowlen

U kunt bij ons verschillende arrangementen boeken bestaande uit 1 of 2 uur bowlen en deze zijn uit te breiden met Goolfy minigolf en/of Escape Room.

Bekijk arrangementen

Goolfy

U kunt bij ons verschillende Goolfy minigolf arrangementen boeken bestaande uit 18 holes Goolfy minigolf, ook deze zijn uit te breiden met bowlen en/of Escape Room.

Bekijk arrangementen

Escape Rooms

Alle arrangementen bestaan uit een uitbraakpoging uit één van onze Escape Rooms (1 uur) en zijn natuurlijk uit te breiden met bowlen en/of Goolfy minigolf.

Bekijk arrangementen