Bowlen

Bij Dolfijn kun u terecht voor een gezellig en sportief middagje of avondje bowlen. Op onze 24 moderne bowlingbanen kan jong en oud zich vermaken. Of het nu een kinderfeestje is met de allerkleinsten, of een familie uitje met opa en oma, bowlen geeft plezier voor iedereen! U kunt kiezen uit verschillende bowling- en dinerarrangementen voor een gezellige avond uit met familie, vrienden of collega’s. Of een complete bowlingavond met de leden van de sportclub, bij Dolfijn zijn er volop mogelijkheden.

Wilt u gewoon een uurtje komen bowlen, ook dan bent u van harte welkom. Voor de allerkleinsten hebben wij een bumpersysteem, de ballen kunnen dan niet meer van de baan rollen. Hierdoor kunnen ook de jongste spelers met veel plezier aan het spel deelnemen.

Direct online boeken

Minimaal
1 uur Bowlen

minimaal
4 jaar oud

Sportief, Fun
& Gezellig

Grote & Kleine
Groepen

Maak je dag hélemaal compleet

Combineer het bowlen met één van onze andere activiteiten voor een volledig avondprogramma. Hieronder een overzicht van onze arrangementen; uiteraard stellen wij graag een op maat gemaakt arrangement voor u samen.

Kinderfeestjes

Wij verzorgen graag uw onvergetelijk kinderfeestje. Bekijk de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben voor een kinderfeestje in Tilburg.

Bekijk arrangementen

Bowlen

U kunt bij ons verschillende arrangementen boeken bestaande uit 1 of 2 uur bowlen en deze zijn uit te breiden met Goolfy minigolf en/of Karaoke.

Bekijk arrangementen

Goolfy

U kunt bij ons verschillende Goolfy minigolf arrangementen boeken bestaande uit 18 holes Goolfy minigolf, ook deze zijn uit te breiden met bowlen en/of Karaoke.

Bekijk arrangementen

Bowlen in clubverband

Zou je iedere week wel willen bowlen? Bowling Vereniging Tilburg organiseert verschillende competities bij Dolfijn, waarbij teams wekelijks met elkaar de strijd aangaan op de bowlingbaan. Deze competities zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde bowlers.
Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Bowling Vereniging Tilburg.
Ook worden er regelmatig grote nationale en internationale bowlingwedstrijden gehouden bij Dolfijn en kunnen bowlers er terecht voor hun bowlingmateriaal en bowlinglessen.

Meer info BVT