Escape Rooms | Ontsnappen was nog nooit zo moeilijk!

Onze Escape Rooms zijn geschikt voor onder andere een vrijgezellenfeest, teamuitje, kinderfeestje of welke andere gelegenheid dan ook met vrienden en familie.  U wordt samen met uw vrienden, collega’s of familieleden opgesloten in een van onze twee Escape Rooms. Een spel duurt maximaal 1 uur maar de sport is natuurlijk om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doet u door het oplossen van raadsels, aanwijzingen en een goede samenwerking.

Helaas zijn onze Escape Rooms op dit moment nog niet operationeel. Hou onze website en Facebook in de gaten voor updates!

Escape: Hotel Akasaka

Een Aziatische ‘urban legend’ verhaalt over een geest die verschijnt in de lift van een hotel. Legend tripper Yuki, een in Nederland geboren meisje van Japanese afkomst, raakte enkele jaren geleden geobsedeerd met het verhaal. Zij ging naar het Akasaka hotel om deze mythe te onderzoeken.

Sindsdien is ze spoorloos verdwenen. De vermissing kwam groots in het nieuws, ook in Nederland. Dit maakte het hotel een geliefde plek voor Legend Trippers en Ghost Hunters van over de hele wereld. Jij bent met een groep mede Legend Trippers afgereisd naar het beruchte hotel. Betreed Akasaka met maximaal 8 onderzoekers en achterhaal wat er met Yuki is gebeurd….

Een Escape Room in Japans horror thema, vanaf 16 jaar te spelen!

Escape adventure: NEMO’s reis

Een scheepswrak is opgedoken… Van buiten lijkt het schip oud en verroest doordat het 1000en jaren op de bodem van de oceaan heeft gelegen. Na weken ploeteren heeft het team de deuren van het schip open kunnen krijgen… Het team stond stomverbaasd toen er binnen in het schip iets niet leek te kloppen: er is technologie aan boord die de onze ver vooruit is…

Jij en je onderzoeksteam zijn ingevlogen om het schip verder te onderzoeken. Waar komt dit schip vandaan en wie heeft het gebouwd?

Een magische Escape Adventure voor alle leeftijden. Er is speciaal rekening gehouden met een kindvriendelijk avontuur, maar wel onder begeleiding van minimaal 2 volwassenen! Tot 8 spelers, vanaf 6 jaar.