Escape Rooms | Ontsnappen was nog nooit zo moeilijk!

Onze Escape Rooms zijn geschikt voor onder andere een vrijgezellenfeest, teamuitje, kinderfeestje of welke andere gelegenheid dan ook met vrienden en familie.  U wordt samen met uw vrienden, collega’s of familieleden opgesloten in een van onze twee Escape Rooms. Een spel duurt maximaal 1 uur maar de sport is natuurlijk om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doet u door het oplossen van raadsels, aanwijzingen en een goede samenwerking.

Akasaka Escape Room
Nemo Escape Room

Escape: Hotel Akasaka

25 mei: Een groot mysterie, één van de gasten uit mijn hotel in Japan is verdwenen!
Getuigen hebben gezien dat er een felrode gloed uit haar kamer kwam, sindsdien is de stroom in hotel niet meer aan te krijgen.

Volgens meerdere gasten spookt sinds die dag de geest van de verdwenen gast nu rond in mijn hotel. Ik hoor dagelijks rare geluiden en zie deuren opeens open gaan, zoals je kan voorstellen wil niemand meer naar mijn hotel komen. Ik heb alles geprobeerd maar ben ten einde raad.

Kunnen jullie mij helpen, de stroom aan te krijgen en de geest te verdrijven?

Een Escape Room in Japans angstwekkend thema, vanaf 16 jaar te spelen!

Direct online boeken

NEMO: de reis naar de bron

Tijdens een reis is de onderzeeër Nemo tot zinken gebracht. De vijand was ervan overtuigd dat er iets waardevols aanwezig moest zijn en heeft de boot geplunderd om dit te vinden. Ze hebben echter niet goed genoeg gezocht en het schijnt dat dit waardevolle object nog aanwezig is in de onderzeeër. Deze energiebron is van onschatbare waarde en mag absoluut niet in verkeerde handen vallen!

Aan jullie om de juiste toegangscodes te vinden om deze missie tot een goed einde te brengen. Lukt het om binnen het uur de energiebron veilig te stellen en de gezonken onderzeeër te verlaten?

Dit avontuur is geschikt vanaf 12 jaar, onder begeleiding van minimaal 1 volwassenen. Maximaal 6 personen.

Direct online boeken