Goolfy blacklightminigolf

Bij Goolfy Tilburg speel je minigolf in een bijzondere blacklight omgeving. Door de speciale verlichting lijkt het of alles in de donkere ruimte licht geeft. Het thema van onze minigolf is ‘jungle’. Terwijl je in zo min mogelijk slagen het balletje in één van de 18 holes probeert te krijgen kom je langs allerlei planten en dieren uit de jungle. Door de blacklightverlichting lichten de ballen, banen en omgeving op en waan je je in een magische wereld. Een rondje Goolfy Minigolf duurt 45 minuten tot een uur. Leuk voor jong en oud!

Tijdens de minigolf kun je natuurlijk ouderwets de score noteren op het scoreblad, maar we hebben nu ook een digitale versie. Scan de QR code op de bowling met je telefoon en je krijgt een digitaal scoreformulier op je scherm. Na afloop van het rondje golf zie je het erepodium. De winnaar zal het vast willen posten op de social media!

Wil je iedereen er stralend uit laten zien? Vraag of iedereen iets wits aantrekt. Je zult helemaal oplichten onder onze blacklights.

Direct online reserveren

Circa
1 uur

Voor alle
leeftijden

Behendigheid,
Gezellig & Fun

Maximaal
5 personen

Goolfy met de hele familie

Onze minigolf baan is geschikt voor iedereen. Alles is gelijkvloers waardoor de ruimte makkelijk toegankelijk is. Voor jong en oud is het een uitdaging om het balletje in zo weinig mogelijk slagen in de ‘hole’ te krijgen. Het prettigst speelt u in groepen van maximaal 5 personen. De hele groep gaat van hole naar hole en zo hoeft niemand lang te wachten. De eerste speler van de groep speelt de bal tot hij in de ‘hole’ verdwijnt, dan is de volgende speler aan de beurt. Als iedereen van de groep gespeeld heeft gaat de hele groep naar de volgende ‘hole’. Gelieve snellere groepjes voor te laten gaan.

Direct online reserveren

Maak je dag hélemaal compleet

Combineer Goolfy Minigolf met één van onze andere activiteiten voor een volledig programma. Hieronder vindt u een aantal verschillende arrangementen:

Kinderfeestjes

Wij verzorgen graag uw onvergetelijk kinderfeestje. Bekijk de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben voor een kinderfeestje in Tilburg.

Bekijk arrangementen

Bowlen

U kunt bij ons verschillende arrangementen boeken bestaande uit 1 of 2 uur bowlen en zijn eventueel uit te breiden met Goolfy minigolf en/of Karaoke.

Bekijk arrangementen

Goolfy

U kunt bij ons verschillende Goolfy mingolf arrangementen boeken bestaande uit 18 holes Goolfy minigolf en zijn eventueel uit te breiden met bowlen en/of Karaoke.

Bekijk arrangementen