Delfina

Wat leuk dat ik een dagje bij je mag zijn!

Mijn naam is Delfina. Ik woon bij Dolfijn -the plays to be-.

Al jaren werk ik daar keihard en moet ik de klappen incasseren, zodat iedereen een leuke avond heeft. Door Corona lagen we een tijdje stil. Dat deed me beseffen dat ik toe ben aan vakantie! Maar omdat we momenteel wat krap in de centen zitten probeer ik te liften en hoop ik zo op mooie/leuke plekken te komen!

Stuur je een foto/filmpje of tiktok door waar ik uithang/wat ik doe vandaag? Dat kan via onze facebookpagina of per e-mail naar tilburg@dolfijn.eu. Je krijgt dan 25% korting op je hele rekening bij je volgende bezoek bij Dolfijn. Deze korting geldt t/m september! Geef me morgen weer door met deze brief aan de volgende persoon die het verdient.

Als mijn vakantie stopt (vooraf bepaald door mijn baas) krijgt degene die me dan bij zich heeft de hoofdprijs: creatief tafelen arrangement voor 1 huishouden (maximaal 6 personen); 1 uur bowlen en onbeperkt steengrillen en 6 drankjes.

Spelregels?

  • Geef Delfina door buiten je eigen huishouden.
  • Je gezin mag Delfina maar 1 keer verwelkomen.
  • De pin moet echt overgedragen worden aan iemand anders en niet ter vondst ergens worden neergelegd.
  • Je dient Delfina met bijgevoegd desinfectiemiddel goed schoon te maken voor je haar doorgeeft.
  • Mocht onverhoopt de communicatie met Delfina stoppen, dan kunnen we helaas de hoofdprijs niet uitkeren.
  • We zullen de foto’s/filmpjes van Delfina plaatsen op onze facebook/instagram. Middels het toesturen van het materiaal gaat u hiermee automatisch akkoord. Mocht u dit niet willen, verzoeken we Delfina aan iemand anders door te geven.