Openingstijden

Wij zijn elke dag geopend op onderstaande tijden. Tevens kunt u dagelijks contact met ons opnemen tot 00.00 uur. Informatie-aanvragen via het contactformulier worden binnen 24 uur beantwoord.

Maandag 14.00 – 00.00
Dinsdag 14.00 – 00.00
Woensdag 14.00 – 00.00
Donderdag 14.00 – 00.00
Vrijdag 14.00 – 00.00
Zaterdag 12.00 – 00.00
Zondag 12.00 – 22.00


Reserveren kan uitsluitend per e-mail of online. Online reserveren heeft het voordeel dat u op ieder moment van de dag een activiteit kunt boeken. Telefonisch reserveren is vanwege de vele no-shows helaas niet meer mogelijk.

Bij een reservering worden enkele persoonsgegevens opgeslagen met als enig doel de reservering vast te leggen. Voor meer info klik hier.

Parkeergarage

Gasten van Dolfijn | the plays to be kunnen gebruik maken van de parkeergarage onder het pand. De ingang van deze parkeergarage is via de Professor Romeinstraat. Via de trap of lift komt u uit in de hal voor de ingang van de bowling.
De beheerder van de garage brengt kosten in rekening, per bezoek zijn de kosten € 3,00. Hiervoor kunt u maximaal 6 uur parkeren.

Hoe werkt het?
Bij het inrijden van de parkeergarage komt er een uitrijkaartje uit de automaat en gaat het hek open. Bewaar dit kaartje goed want dit heeft u later nodig om de toegangsdeur naar de garage te openen. Als u weer naar huis gaat komt u in het halletje van de parkeergarage. Daar staan twee automaten: de rechter is om de toegangsdeur te openen met uw uitrijkaart, de linker om te betalen. Betalen kan alleen met een betaalpas. Als u uw uitrijkaart heeft betaald, stopt u het kaartje in de rechtse automaat om de deur naar de parkeergarage te openen. Neem het kaartje mee om het hek te openen om de garage uit te rijden. Wilt u tussentijds iets uit uw auto halen dan kunt u de rechter automaat gebruiken om de deur te openen, u hoeft dan niet eerst te betalen.

Kiss & Ride
Om gasten te brengen of te halen is er een Kiss & Ride optie. De eerste 15 minuten zijn namelijk gratis!

Complete arrangementen voor een gezellig dagje uit

Dolfijn | the plays to be biedt verschillende arrangementen voor een gezellig uitje! Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, kinderfeestje of gewoon gezellig met vrienden/familie bowlen, Dolfijn | the plays to be biedt een ontspannen avondje uit voor jong en oud. Hier vindt u alle arrangementen. Heeft u specifieke wensen? Neem dan telefonisch contact op via 013-2037138, want wij denken graag met u mee.

Kinderfeestjes

Wij verzorgen graag uw onvergetelijk kinderfeestje. Bekijk de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben voor een kinderfeestje in Tilburg.

Bekijk arrangementen

Bowlen

U kunt bij ons verschillende arrangementen boeken bestaande uit 1 of 2 uur bowlen en zijn eventueel uit te breiden met Goolfy minigolf en/of Escape Room.

Bekijk arrangementen

Goolfy

U kunt bij ons verschillende Goolfy mingolf arrangementen boeken bestaande uit 18 holes Goolfy minigolf en zijn eventueel uit te breiden met bowlen en/of Escape Room.

Bekijk arrangementen