Openingstijden

Wij zijn elke dag geopend op onderstaande tijden. Tevens kunt u dagelijks contact met ons opnemen tot 00.00 uur. Informatie-aanvragen via het contactformulier worden binnen 24 uur beantwoord.

Maandag 14.00 – 00.00
Dinsdag 14.00 – 00.00
Woensdag 14.00 – 00.00
Donderdag 14.00 – 00.00
Vrijdag 14.00 – 00.00
Zaterdag 12.00 – 00.00
Zondag 12.00 – 22.30


Reserveren kan online of telefonisch. Online heeft het voordeel dat u op ieder moment van de dag een activiteit kunt reserveren, telefonisch is alleen mogelijk tijdens onze openingstijden.

Bij een reservering worden enkele persoonsgegevens opgeslagen met als enig doel de reservering vast te leggen. Voor meer info klik hier.

Parkeergarage

Gasten van Dolfijn | the plays to be kunnen gebruik maken van de parkeergarage onder het pand. De ingang van deze parkeergarage is via de Professor Romeinstraat. Via de trap of lift komt u uit in de hal voor de ingang van de bowling.
De beheerder van de garage brengt kosten in rekening, per bezoek zijn de kosten € 3,00. Hiervoor kunt u maximaal 6 uur parkeren.

Hoe werkt het?
Bij het inrijden van de parkeergarage komt er een uitrijkaartje uit de automaat en gaat het hek open. Bewaar dit kaartje goed want dit heeft u later nodig om de toegangsdeur naar de garage te openen. Als u weer naar huis gaat komt u in het halletje van de parkeergarage. Daar staan twee automaten: de rechter is om de toegangsdeur te openen met uw uitrijkaart, de linker om te betalen. Betalen kan alleen met een betaalpas. Als u uw uitrijkaart heeft betaald, stopt u het kaartje in de rechtse automaat om de deur naar de parkeergarage te openen. Neem het kaartje mee om het hek te openen om de garage uit te rijden. Wilt u tussentijds iets uit uw auto halen dan kunt u de rechter automaat gebruiken om de deur te openen, u hoeft dan niet eerst te betalen.

Kiss & Ride
Om gasten te brengen of te halen is er een Kiss & Ride optie. De eerste 15 minuten zijn namelijk gratis!

Complete arrangementen voor een gezellig dagje uit

Dolfijn | the plays to be biedt verschillende arrangementen voor een gezellig uitje! Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, kinderfeestje of gewoon gezellig met vrienden/familie bowlen, Dolfijn | the plays to be biedt een ontspannen avondje uit voor jong en oud. Hier vindt u alle arrangementen. Heeft u specifieke wensen? Neem dan telefonisch contact op via 013-2037138, want wij denken graag met u mee.

Kinderfeestjes

Wij verzorgen graag uw onvergetelijk kinderfeestje. Bekijk de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben voor een kinderfeestje in Tilburg.

Bekijk arrangementen

Bowlen

U kunt bij ons verschillende arrangementen boeken bestaande uit 1 of 2 uur bowlen en zijn eventueel uit te breiden met Goolfy minigolf en/of Escape Room.

Bekijk arrangementen

Goolfy

U kunt bij ons verschillende Goolfy mingolf arrangementen boeken bestaande uit 18 holes Goolfy minigolf en zijn eventueel uit te breiden met bowlen en/of Escape Room.

Bekijk arrangementen