Over Dolfijn

In 2001 werd aan de Ringbaan Oost in Tilburg een nieuw bowlingcentrum geopend, Dolfijn Bowling. In een oude fabriekshal waren 20 bowlingbanen te vinden, een bar en een restaurant. Al snel wist dit gezellige bowlingcentrum een plekje te veroveren in de harten van de vele bezoekers uit Tilburg en omstreken. De naam Dolfijn is te herleiden naar de eigenaars, de familie Dol.

In 2013 werd een nieuwe activiteit toegevoegd. In een ruimte achter de bowlingbanen werd een bijzondere wereld gecreëerd met een glow in the dark minigolf. Ook deze Goolfy Minigolf was een groot succes.

In de zomer van 2015 werd het interieur van het bowlingcentrum grondig gerenoveerd. Met een nieuwe vloer, sanitair en nieuw meubilair was de zaak helemaal klaar voor de toekomst. Op vrijdag 25 maart 2016 sloeg echter het noodlot toe. Een felle brand legde het pand volledig in de as. Gelukkig vielen er geen slachtoffers maar het bowlingcentrum ging compleet verloren.

Onmiddellijk worden er plannen gemaakt voor een nieuwe Dolfijn Bowling, maar uiteindelijk duurt het tot juni 2017 voordat er daadwerkelijk kan worden gestart met de nieuwbouw.

Het nieuwe centrum, dat op 4 februari 2018 officieel werd geopend, is ruimer van opzet. Met 24 bowlingbanen, een nieuwe Goolfy Minigolf, een eerste etage met volop games en diverse andere activiteiten is het meer dan een bowlingcentrum. De oude naam werd daarom ingeruild voor Dolfijn | the plays to be.

Bij Dolfijn vind je verschillende activiteiten voor jong en oud. Met familie of vrienden, collega’s of sportteam, er is genoeg te beleven voor iedereen!

Bekijk activiteiten

Kies uit de arrangementen die wij voor u hebben samengesteld, of informeer naar de mogelijkheden om zelf uw avondje uit samen te stellen.

Bekijk Arrangementen